1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРОГИ БОЛГРАД-КУБЕЙ-АРЦИЗ

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРОГИ БОЛГРАД-КУБЕЙ-АРЦИЗ

21 жовтня 2024 року, в рамках експлуатаційного утримання, для забезпечення проїзного стану, розпочато роботи з дрібного поточного ремонту ділянки дороги Болград-Кубей-Арциз Т-16-08, на ділянці км 10+000 – км 19+300 (від с. Залізничне до с. Кубей), яка на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Роботи проводить підрядна організація, яка відповідає за експлуатаційне утримання.

Протягом останніх декількох років до  Болградської районної державної (військової) адміністрації надходили чисельні звернення від мешканців Болградського району, депутатські звернення та звернення Кубейської сільської ради про аварійний стан дороги загального користування державного значення Болград-Кубей-Арциз Т-16-08.

Керівництво  Болградської РВА неодноразово зверталось до Одеської обласної державної (військової) адміністрації, Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області,  а також до Одеської обласної ради щодо виділення коштів на ремонт дороги загального користування державного значення Т-16-08.

За результатами проведеної роботи та за сприянням голови Одеської ОДА Олега Кіпера кошти у розмірі 17 500 тис. грн. на проведення ремонтних робіт було виділено з обласного бюджету.

Ремонтні роботи розпочато!

Висловлюємо вдячність обласним керівникам за розуміння та підтримку у вирішенні нагальних питань громад Болградського району.