1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ПРЕДСТАВНИКИ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ПРЕДСТАВНИКИ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ ПРЕЗЕНТУВАЛИ СВОЇ БАНКІВСЬКІ ПРОДУКТИ

Сьогодні під головуванням першого заступника начальника Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерія Єребакана відбулась робоча зустріч представників банківських установ районного та обласного рівнів з головами громад, керівниками комунальних підприємств району, організацій та інші зацікавлених осіб.

В заході взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації Олена Насипана.

Під час зустрічі представники АТ «Ощадбанк», АТ КБ «ПриватБанк» та АТ «Укрексімбанк» презентували свої актуальні банківські продукти такі, як єОселя, благодійна акція «Монетки», Національний кешбек, зокрема щодо енергонезалежності, поліпшення житлових умов та інші, які реалізуються за Державної підтримки, націлені на реалізацію потреб населення та комунальних підприємств.

Також кожен представник банку презентував програми, які вони реалізують для фізичних та юридичних осіб.

У завершені присутні обговорили взаємодію Болградської РВА й банківських установ щодо реалізації державних програм підтримки населення та підприємств.

и ещё 5

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться