1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ОДЕСЬКІЙ ОВА ПРОВЕЛИ...

В ОДЕСЬКІЙ ОВА ПРОВЕЛИ ПЕРШУ КОМУНІКАЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ – ДІАЛОГ ВЛАДИ З БІЗНЕСОМ

За дорученням Президента України Володимира Зеленського в Одеській ОВА щотижнево будуть організовані онлайн-зустрічі влади з бізнесом для оперативного вирішення їх проблемних питань. Ініціатива створена для підтримки підприємців.

Сьогодні в Одеській ОВА відбувся перший спільний брифінг заступника голови Одеської ОВА Дмитра Радулова та представників структурних підрозділів ОВА, Одеського обласного ТЦК та СП, Міністерства оборони та цифрової трансформації з підприємцями Одеської області.

Це новий формат системного та конструктивного діалогу влади і бізнесу, який дозволить вчасно реагувати на запити підприємців і підтримувати їх, формувати критично важливий в умовах війни пакет пропозицій загальнонаціонального рівня для розгляду на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Від Болградського району у заході взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Єребакан та керівники структурних підрозділів.

Темою брифінгу стало — бронювання працівників і визначення критично важливих підприємств для регіону.

Під час заходу підприємці області мали змогу озвучити свої проблемні питання та отримати від представників влади й ТЦК та СП відповіді.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко закликав підприємців району активно долучатися до таких зустрічей та вирішувати свої проблемні питання напряму з представниками обласної влади.

Зазначимо, що на наступному тижні буде проходити чергова відкрита зустріч з нової тематики, про яку буде анонсовано заздалегідь.