1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З ПОДЯКОЮ У СЕРЦІ:...

З ПОДЯКОЮ У СЕРЦІ: В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.

Сьогодні на центральній площі міста Болград пройшов захід до Дня захисників і захисниць України. Керівники району, громади, організацій й підприємств та мешканці міста поклали квіти до Меморіалу Слави.

О дев’ятій годині ранку присутні приєднались до загальнонаціональної хвилини мовчання та вшанували пам’ять всіх героїв, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу та незалежність. Також була проведена спільна молитва за Україну та полеглих захисників.

Продовжився захід у «Музеї історії міста Болград», де з вітальними словами до всіх присутніх звернулись керівники району та міста.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко під час своєї промови наголосив, що в цей день ми вшановуємо сучасних захисників і захисниць України та українських героїв різних епох. Сучасні воїни примножують і розвивають тисячолітні українські військові традиції. Дякуємо всім, хто боронить нашу незалежність. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям.

Для всіх хто долучився до заходу було проведено екскурсію у музеї Бойової слави в залі «Слава українському воїну».

В цей день в усіх громадах Болградського району пройшли урочисті заходи присвячені захисникам і захисницям України.

Низько вклоняємося українським воїнам і дякуємо за ваш неоціненний подвиг. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі.

и ещё 20

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться