1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТЕПЛИЦЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТЕПЛИЦЬКА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ ХЕРСОНЩИНИ

Оперативно спрацювали в зборі гуманітарної допомоги мешканцям херсонщини працівники Теплицької сільської ради: голова Теплицької сільської ради, заступник, старости, працівники культури та всі мешканці громади. За короткий час було зібрано багато речей першої необхідності.

Завдяки співпраці з Всеукраїнською Ассоціацією ОТГ допомога у вигляді: мінеральної води, консерви, крупи, цукор, олія, сіль, одяг взуття, ковдри. Загальна вага 600 кілограмів була доставлена в Дар`ївську ТГ.

11 червня доставили гуманітарний вантаж у Дар’ївську територіальну громаду на Херсонщині. Щиро вдячна Олександру Романову, голові Павлівської ТГ та координаторці пані Майї; Івану Леонтьєву, голові Теплицької ТГ та координаторці пані Надії, голові Суворівської ТГ Олегу Босікевичу і координаторці пані Ірині. Окрема подяка Валентину Рибаку, виконавчому координатору Одеського регіонального відділення ВАОТГ, та іншим громадам, які у різний спосіб допомагають Херсонщині, – зазначили ті, хто прийняв допомогу на Херсонщині.

Я дуже вдячний всім тим, хто приєднався до нашої доброї справи. Особлива дяка моїм колегам Олександру Романову та Валентину Рибаку за співпрацю. Разом – ми сила! Все буде Україна! – зазначив Теплицький сільський голова Іван Леонтьєв.

За інформацією Теплицької сільської ради