1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРАЦІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДОКРЕМЛЕНОГО...

ПРАЦІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ ДУ «ОДЕСЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ» ПОСИЛИЛИ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНИЙ НАГЛЯД ЗА ІНФЕКЦІЙНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ НА ТЕРИТОРІЇ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

У зв’язку з складанням надзвичайної ситуації, пов’язаної з підривом Каховської ГЕС, особлива увага надається якості питної води та заходам по профілактиці інфекційних захворювань, пов’язаних з цім.

Працівниками Болградського районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» посилено епідеміологічний нагляд за інфекційними захворюваннями на території Болградського району з метою недопущення спалахів інфекційних захворювань. Важливу роль має в роботі служби санітарно-просвітня робота з населенням. Попередження може не лише попередити загрозу захворювання, а і врятувати життя.

Фахівцями відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб проводяться зустрічі з представниками підприємств та громадянами з метою надання рекомендацій по захисту від кишкових інфекцій під час надзвичайної ситуації, як забруднену воду перетворити на питну, як не захворіти холерою, ботулізмом.

За інформацією Болградського районного відокремленого підрозділу