1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВЯЧЕСЛАВ КУЛИК ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ВЯЧЕСЛАВ КУЛИК ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОН-ЛАЙН НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

20 червня 2023 року відбулась он-лайн нарада Одеської ОВА щодо роз’яснення постанови КМУ від 02.06.2023 №559: «Про затвердження Порядку та умов надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі», яка відбулась під головуванням заступника голови Одеської ОВА Сергія Підгайного.

За дорученням начальника Болградської районної військової адміністрації Геннадія Бамбури від Болградського району у заході взяли участь заступник начальника Болградської РВА Вячеслав Кулик, в.о. начальника УСЗН Болградської РВА Марія Дідик та в.о. начальника відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг  Альона Бурукова.

Під час наради присутнім пояснили про порядок та умови визначення механізму надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Отже, головним розпорядником субвенції та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Мінсоцполітики, розпорядники субвенції за місцевими бюджетами визначаються рішеннями про такі бюджети відповідно до законодавства.

По завершенні наради учасники мали змогу отримати відповіді на більш хвилюючі питання.