1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОЛІЦЕЙСЬКИХ  БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ...

ПОЛІЦЕЙСЬКИХ  БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Щорічно, 4 липня своє професійне свято відзначають поліцейські. Дата святкування приурочена до події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські склали урочисту присягу на Софійській площі в м. Києві.

З  нагоди цієї  дати у Болградському районному відділі поліції сьогодні пройшло урочисте привітання особового складу. Поліціантів Болградського району з професійним святом привітали начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, т.в.о. начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Андрій Чебан, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та  Болградській міський голова Сергій Димитрієв.

У своєму вітальному слові начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура  подякував працівникам правоохоронних органів району за відповідальну роботу, відданість справі та  високий професіоналізм. Він зазначив, що  найвищою оцінкою діяльності поліцейського стала довіра і повага людей. З кожним днем ця довіра зростає! Українці бачать у поліцейському надійного помічника та захисника. 

За віддану службу українському суспільству та вагомий внесок у діяльність, спрямовану на реалізацію державної політики у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян України, кращим поліцейським Болградського району вручили Почесні грамоти та подяки від Болградської районної військової  адміністрації, Болградської районної та міської ради.

Крім того,  керівництво Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області вручило Почесні відзнаки та грамоти кращим своїм працівникам.

Від імені Болградської РВА дякуємо правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків та готовність прийти на допомогу тим, хто її потребує.