1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИДБАЛИ СПЕЦТРАНСПОРТ

У Теплицькій громаді з‘явився новий екскаватор-навантажувач. Цю дуже необхідну техніку вирішили придбати для існуючих комунальних підприємств.

Ще на початку року депутати те керівництво Теплицької сільської ради на одній з сесій заклали кошти на придбання екскаватора-навантажувача.

Довгі тендерні процедури дозволили купити новенький екскаватор-навантажувач, модель 3СХ – це один з лідерів всесвітніх продаж.

На базову модель та її модифікацію можна встановлювати різне навісне обладнання. Це і ковші (стандартний, щелепний, конічний, глибокий, для копання канав).

Машина призначена виконувати навантажувально-розвантажувальнi роботи, екскавацiю, ландшафтнi та землерийнi роботи. Знiмне навiсне обладнання робить екскаватор-наванта

жувач JCB 3CX ще бiльш унiверсальним, розширюючи сфери його використання. Тож за допомогою екскаватора JCB можна не тiльки вирити траншею, навантажити сипучi матерiали, а й, наприклад, почистити снiг. Але ковш для розчистки снігу придбають згодом.

Перелiк сфер застосування обладнання дуже широкий, тож попереду в громади багато роботи.

Депутати гуртом оглянули новий трактор та побажали комунальникам, щоб він ще довго слугував на розвиток Теплицької громади.

За інформацією Теплицької сільської ради