1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА...

НОВИНИ ГРОМАД: ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ТЕМИ НАДАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПРОГРАМИ МІКРОГРАНТІВ

Завідувач Сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради разом з фахівцями Болградського центру зайнятості та Болградської філії АТ «Ощадбанк» провели робочу зустріч, темою якої було обговорення шляхів реалізації державної програми підтримки населення та бізнесу в Болградській громаді.

Разом з представниками банківської сфери та спеціалістами Центру зайнятості завідувач Сектору інвестицій Діана Петрик обсудила державні програми підтримки бізнесу та Є-РОБОТА:СВОЯ СПРАВА, які стосуються надання державою мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.

«В Болградській громаді є люди яки могли би скористатися цими програмами, але напевно через брак інформації у підприємців та ініціативних людей існують деякі побоювання» – висловила думку Діана Петрик.

В ході зустрічі було розроблено план заходів для інформування населення та підприємців Болградської громади про Державну фінансову підтримку охочим почати свою власну справу.

В завершенні зустрічі, було вирішено організувати зустріч на базі Сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради з підприємцями та мешканцями громади, які заінтересовані в отриманні грантів, але мають сумніви, або не достатньо обізнані у цій темі. Зі свого боку представники Болградської філії АТ «Ощадбанк» та Болградського Центру зайнятості запевнили, що обов’язково візьмуть участь у обговоренні реалізації державних програм та більш детально розкажуть про програми, і що най головніше, про те яку конкретну допомогу вони можуть надати.