1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА  ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

25 липня 2023 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно з заступниками, а також заступником військового  коменданта  Болградського району Анатолієм Кушніром,  заступником начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області  Сергієм Ряповим,  головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

Про впровадження в роботу центрів надання адміністративних послуг Одеської області для ветеранів та їхніх родин доповіла начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації Станіслав Ніколайчук.

Т.в.о. начальника управління комунікацій та інформаційної політики   Одеської обласної державної адміністрації Юлія Тищицька ознайомила присутніх зі станом висвітлення діяльності Одеської ОДА, її структурних підрозділів, районних державних (військових ) адміністрації та комунікації з населенням в умовах дії правового режиму воєнного стану .

Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів ОДА.

За результатами селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура провів нараду та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.