1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВАСИЛІВСЬКА ОТГ ОБЛАШТОВУЄ УКРИТТЯ...

ВАСИЛІВСЬКА ОТГ ОБЛАШТОВУЄ УКРИТТЯ В ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

1 серпня перший заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук спільно з начальником відділу  освіти,  охорони здоров’я,  культури та спорту  Болградської РВА Інною Гуткан, начальником відділу ОНПР та ЗЦЗ  Болградського управління ГУ ДСНС України в Одеській області Оксаною Безушенко, та в.о. начальника відділу оборонної роботи,  цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органамиБолградської РВА Яною Бородіною провели  обстеження укриття у дошкільному закладі  с. Калчево Василівської ОТГ, в якому завершено ремонт та облаштування. Зазначимо, що з початку військового стану заклад працював у дистанційному режимі.

Для досягнення цієї мети було проведено дуже великий обсяг роботи. Ремонтні роботи підвального приміщення  проводились власними силами працівників закладу за кошти бюджету Василівської сільської ради.

Обстеження проведено з метою введення в експлуатацію, як найпростіше укриття для захисту дітей та працівників закладу. Це надасть можливість забезпечити змішаним дошкільним навчанням приблизно 44 вихованців.

Під час обстеження було виявлено ряд недоліків. Відповідальним за роботу укриття надані зауваження для їх усунення в короткі терміни, після чого дошкільний заклад буде відкрито для прийому дітей.

Також комісією було проведено огляд укриття в селі Василівка, де ремонт та облаштування на стадії завершення, який відкриє свої двері після перевірки.