1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО 1 ВЕРЕСНЯ МАЙЖЕ...

ДО 1 ВЕРЕСНЯ МАЙЖЕ ГОТОВІ

Понад 70% батьків бажають для своїх дітей очний формат навчання. Наше завдання: максимально створити безпечні і теплі умови для їх перебування в освітніх закладах.

🛠️На фінальній стадії ремонти у школах та садочках. Більшість з них забезпечена власними укриттями. Інші будуть користуватися шкільними автобусами для під’їзду в сусідні освітні заклади або «переїдуть» тимчасово до будівель з укриттям. В деяких випадках буде передбачений комбінований формат навчання (очний та онлайн).

❗️15 серпня всі садочки і школи пройдуть контроль. Зоорієнтував голів районів та м.Одесу: кожен заклад з дітьми повинен мати укриття і альтернативне живлення на випадок відключення електроенергії. Тестуйте їх вже зараз, не відкладайте на осінь.

🍽️Окреме питання по дитячому харчуванню: головам районів доручено перевірити збалансованість харчування – фінансування на ці цілі є. Не може якісне харчування для дітей бути 20 грн/день – підняти фінансування потрібно щонайменше втричі. Краще зекономте на тих закупівлях, які нікому зараз не потрібні.

💉Маю велике прохання до батьків: перевірити наявність щеплень у Вашої дитини відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень, оскільки за статистичними даними у області кожна 2 дитина не вакцинована відповідно до віку. Лише колективний імунітет дозволить захистити дітей, що по об’єктивним причинам не можуть вакцинуватись (наявність медичних протипоказів).

За інформацією начальника Одеської ОВА Олега Кіпера