1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПІДГОТОВКА ЗАКЛАДІВ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПІДГОТОВКА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Відповідно до Плану заходів щодо забезпечення належних умов проведення освітнього процесу в умовах воєнного стану, якісної та своєчасної підготовки закладів освіти до організованого початку 2023/2024 навчального року у Тарутинській селищній територіальній громаді, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тарутинської селищної ради від 27 липня 2023 року №819, в закладах освіти громади тривають роботи щодо їх підготовки до нового навчального року.

Основним завданням керівництва громади, відділу освіти, молоді та спорту та керівників закладів освіти є забезпечення безпеки дітей під час освітнього процесу, у зв’язку з чим вживаються усі необхідні заходи. А саме, завершений капітальний ремонт захисної споруди в Березинському ліцеї, на завершальному етапі найпростіше укриття у Виноградівському ліцеї, продовжується ремонт укриття в Тарутинському ліцеї.

Таким чином тринадцять із п’ятнадцяти закладів освіти громади будуть забезпечені найпростішими укриттями. На даний час вживаються усі заходи щодо забезпечення захисними спорудами двох гімназій та одного дошкільного навчального закладу з метою організації очного навчання дітей.

До 18 серпня 2023 року буде проведена комісійна перевірка стану готовності закладів освіти до здійснення освітнього процесу в новому 2023/2024 навчальному році в умовах воєнного стану

І в подальшому Тарутинська селищна рада буде інформувати населення громади щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року та організації освітнього процесу.

За інформацією Тарутинської селищної ради