1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступника голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На початку керівники звітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Після чого присутні перейшли до розгляду та обговорення питань, що стосувалися забезпечення життєдіяльності району. Загалом питання стосувались соціального захисту населення, готовності захисних споруд цивільного захисту та Пунктів незламності до використання за призначенням, забезпечення соціальних об’єктів засобами безперебійного живлення, виконання плану заходів щодо усунення недоліків у приміщеннях ЦНАП відповідно до вимог, визначених постановою КМУ.

У завершені наради Михайло Володимирович  надав низку доручень начальникам відділів щодо своєчасного забезпечення вирішення вищезазначених питань.