1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТЕПЛИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЬ ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ЩОРІЧНОЇ ПРЕМІЇ ГОЛОВИ ТЕПЛИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

«Обдаровані діти – наше майбутнє» під такою назвою 23 серпня пройшла церемонія нагородження талановитої молоді Теплицької громади.

За високі досягнення у навчанні, творчості, олімпіадах, Всеукраїнських та обласних конкурсах, Всеукраїнської гри «Сокіл»(«Джура»), спортивних турнірах і змаганнях діти отримали грошові сертифікати на суму від 1000 до 4000 гривень.

Золотих медалістів було двоє. Вони отримали по 4 000 грн., срібних медалістів теж двоє – кожному по 3500 грн.

Відмінники – 19 учнів отримали по 3 000 гривень.

Переможці територіальних олімпіад – 4 отримали по 1 000 гривень.

Переможці обласних та Всеукраїнських конкурсів по лінії освіти – 18, та в сфері культури – 7, кожний отримав по 2 000 гривень.

Переможці спортивних змагань обласного рівня – 6 учнів отримали по 1 000 гривень.

Вихованців спортивного клубу “Рись” з села Теплиця особисто від себе нагородила депутат Теплицької сільської ради Людмила Карат. Кожний отримав по 1 000 гривень.

Також грошові сертифікати отримали учасники Військово-патріотичної гри “Сокіл (“Джура”)  територіального етапу:

–  молодша вікова група Теплицького ліцею рій “Козачата” отримали – 3 000 гривень;

середня вікова група Мирнопільського ліцею рій “Козачата” отримали дві нагороди по 3 000 гривень – за конкурс ватр “Слава героям” та змагання – стрільба.

Всього для нагородження талановитої молоді з бюджету Теплицької сільської ради використано 157 тисяч гривень. Відзначено близько 50 дітей.

Зі словами привітання до  присутніх звернулась секретар Теплицької сільської ради Людмиа Карат.

Вона нагородила молодь грошовими сертифікатами від сільської ради. В церемонії нагородження також прийняли участь начальник відділу освіти ради Марія Кірчук, начальник відділу культури Марина Чернишова, методист відділу освіти Наталя Ткаченко,  координатор Всеукраїнського проекту «Активні парки» в Теплицькій громаді Іван Кринчев.

Свої яскраві номери художньої самодіяльності подарували: Чербаджи Злата з піснею «Україночка»,гості свята танцювальний колектив Павлівської громади, керівник Аліна Галинська, Бойчук Аліна з віршем «Послухай!», Серафим Канцир  грав на синтезаторі, Ткаченко Вікторія  з піснею «Мова – це кордон”, Глуган Віолетта та інші.

В завершенні свята всіх нагороджених премією голови Теплицької сільської ради «Обдаровані діти – наше майбутнє» запросили на сцену. Начальник відділу освіти Марія Кірчук звернулась з такими словами: “ Любі друзі! Дорогі наші діти! Ми цінуємо ваші зусилля  та відданість, і ми вдячні вам, за те, що ви продовжуєте рухатися вперед, досягаючи нових вершин. З нагоди державних свят Дня прапора та Дня незалежності України щиро бажаємо вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку!

Бажаємо успіхів у навчанні та   наснаги   в новому навчальному році, гарних здобутків і високих нагород!

 Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі! Слава Україні! Героям слава!