1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТОСТІ...

В БОЛГРАДІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТОСТІ ДО 32-ОЇ РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Цього року Україна відзначає 32-гу річницю проголошення Незалежності.

Це важливе свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках.

Сьогодні в КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради міста Болград пройшов урочистий захід до Дня Незалежності України. В    заході взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградської міської ради голова Сергій Димитрієв, представники місцевого самоврядування, організацій, підприємств й установ громад та громадськість.

Традиційно захід розпочали зі вшанування пам’яті полеглих за Україну та виконанням Державного Гімну.

Керівники району та Болградської громади звернулись до всіх присутніх з вітальними словами.

«З нагоди свята щиро бажаю всім міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі і щедрі літа. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі – Україні!» – побажав присутнім начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко.

З нагоди відзначення чергової річниці Дня Незалежності України керівники району та громади  вручили Почесні грамоти Болградської  районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради кращим представникам, які досягли значних здобутків у професійній діяльності.

Крім того, присутніх привітав заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський та вручив почесні грамоти найкращим представникам різних галузей району.

З музичними привітаннями виступили  артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.