1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ У СВЯТІ ПЕРШОГО ДЗВОНИКА ОЗ “БОЛГРАДСЬКА ГІМНАЗІЯ ІМ. Г.С.РАКОВСЬКОГО”

Сьогодні в ОЗ “Болградська гімназія ім. Г.С.Раковського” пролунав перший дзвоник. На подвір’ї навчального закладу з цієї нагоди зібралися батьки, вчителі та учні.

Щороку в перший день осені в Україні відзначають День знань. Саме в цей день в усіх школах на урочистих лінійках лунають “перші дзвоники”, які сповіщають про початок нового навчального року. Для першокласників, які переступили поріг школи, розпочинається цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

У заході взяли участь начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко, заступник начальника Болградської РВА Дмитро Дімитров та заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський.

Розпочався святковий захід з внесення Почесного прапору Болградської гімназії ім. Г.С.Раковського та державного прапору України, який подарували навчальному закладу військовослужбовці 88-го окремого батальйону морської піхоти зі своїми побажаннями та підписами. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих під час військової російської агресії. 

Звертаючись до педагогічного колективу, учнів та їхніх батьків, начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко привітав усіх зі святом та відзначив велику кількість нагород у дітей за їх здобутки.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю  та добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни.

Як зазначила директор навчального закладу Жанна Скорич у минулому році гімназія багато допомагала військовим, тому ця традиція в цьому році продовжиться з метою наближення нашої Перемоги.

Під час святкового заходу кращим школярам та вчителям були вручені грамоти за досягнуті успіхи у роботі та навчанні.