1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З НАГОДИ ЗАСНУВАННЯ СЕЛА...

З НАГОДИ ЗАСНУВАННЯ СЕЛА ТАБАКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ЗАХІД «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ»

«З Україною в серці» – гасло, з яким пройшло відзначення дня заснування села Табаки.

Долучились до заходу  заступник начальника Болградської  районної (воєнної) державної адміністрації Олександр Іорданов, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Традиційно захід розпочали зі вшанування пам’яті полеглих за Україну та виконанням Державного Гімну.

Керівники району та Болградської громади звернулись до всіх присутніх з вітальними словами.

 «У нелегкий для нашої держави час, коли триває війна, нам дуже важливо бути єдиною, згуртованою родиною, вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.  Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу» – привітав присутніх та зазначив у своїй промові Олександр Михайлович.

До привітань приєднались голова Болградської районної ради та  Болградський міський голова.

З нагоди відзначення чергової річниці заснування села Табаки  керівники району та громади  вручили Почесні грамоти Болградської  районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради кращим представникам, які досягли значних здобутків у професійній діяльності.

Під час заходу було організовано збір коштів для ЗСУ та всі бажаючі мали змогу зробити свій благодійний внесок.

Артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради  та села Табаки виступили з цікавою концертною програмою.