1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В КРИНИЧНЕНСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В КРИНИЧНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ МІСЦЕВОГО ХУДОЖНИКА

15 вересня 2023 року, у Криничненському Будинку культури відбулось відкриття персональної виставки місцевого художника Семена Маркова. На заході були присутніми голова громади, представники сільської ради, вчителі, учні 9-11 класів, родичі, близькі та друзі художника.

Виставка гармонійно поєднала картини різних жанрів живопису. Зокрема, глядачі можуть помилуватися і мальовничими пейзажами та розкішними натюрмортами. Це хороша можливість помилуватися неймовірно красивими картинами, на яких ми зможемо побачити рідні місця, бо ж через призму прекрасного пізнається світ.

У своїй промові голова громади Степан Веліков зазначив: «Що нині кожен українець боронить свій фронт: і не лише військовий, волонтерський, гуманітарний чи інформаційний, а й фронт мистецький. Дуже приємно, що війна не знищила у митців бажання творити. Вони знаходять сили створювати вічне, прекрасне та транслювати усе, що бачать».

Криничненська сільська рада заохочує творчу молодь, яка працює на благо громади та прославляє рідний край на всю Україну грошовою нагородою. Вітаємо з відкриттям та бажаємо творчого натхнення, успіхів та злагоди!

Слава Україні!

За інформацією Криничненської сільської ради