1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ГОЛОВАМИ ГРОМАД ТА СІЛЬГОСПТОВАРОВИРОБНИКАМИ

Сьогодні начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником начальника Болградської РВА  Валерієм Єребаканом,  заступниками начальника Болградської РВА Олександром Іордановим та Дмитром Дімитровим  провели нараду з головами громад та сільгосптоваровиробниками району.

Під час заходу обговорили безпекову ситуацію в районі,  важливі питання життєдіяльності громад в умовах воєнного стану та взаємодію між громадами  під час вирішення проблемних питань пов’язаних із захистом мешканців району.

На  нараді були озвучені питання роботи соціальних об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури, Пунктів Незламності у зимовий період та облаштування  захисних споруд в навчальних закладах району.

Крім того, заступник начальника Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Сергій Ряпов звернувся до керівників громад з пропозицією відкриття та облаштування в своїх громадах поліцейські станції для поліцейських офіцерів громад з подальшим придбанням автомобілів.

Зазначимо, що в 2 громадах Болградського району таки станції вже працюють, в них виконують завдання поліцейські офіцери громад із забезпечення правопорядку в межах поліцейської дільниці.

Начальником Болградської РВА  було зазначено, що всі озвучені питання знаходяться на контролі керівництва Болградської районної військової адміністрації.