1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВОЛОНТЕРИ ЧЕРВОНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ВОЛОНТЕРИ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ДОСТАВИЛИ ДО ТАРУТИНЕ ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ ГУМАНІТАРНОГО ВАНТАЖУ

В рамках співпраці між Печерською районною організацією Товариства Червоного Хреста України м.Києва та Тарутинською селищною радою до закладів соціальної сфери смт.Тарутине цього тижня надійшла чергова партія гуманітарного вантажу.

Завдяки такій співпраці заклади охорони здоров’я громади отримують підтримку щодо створення необхідних умов для надання медичної допомоги різним верствам населення, у тому числі людям похилого віку, особам з інвалідністю та самотнім людям.

Волонтери Товариства Червоного Хреста доставили вироби медичного призначення, спецодяг, крісла-каталки, універсальні ходунки, підйомник електричний (для підйому і переміщення пацієнтів), деякі засоби для реабілітації та потужний генератор.

Крім того допомогу від Червоного Хреста у вигляді ковдр, одягу, виробів медичного призначення отримав Тарутинський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей.

Селищний голова Сава Чернєв під час зустрічі з керівництвом та волонтерами Печерської районної організації Червоного Хреста м.Києва обговорили напрямки подальшої спільної діяльності щодо підтримки медичних установ та інших закладів громади.

Дякуємо нашим партнерам з Червоного Хреста за співробітництво та допомогу Тарутинській громаді!

За інформацією Тарутинської селищної ради