1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ РОЗПОЧАТО...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДЕКІЛЬКОХ ДІЛЯНОК ДОРІГ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ

На сьогоднішній день в країні діє військовий стан, тому видатки державного бюджету в першу чергу направляються на забезпечення оборони України та підтримку ЗСУ.

Коштів на ремонт та утримання автошляхів району не вистачає, тому дороги підтримуються в проїзному стані за рахунок коштів дорожнього фонду на експлуатаційне утримання в межах виділеного фінансування на 2023 рік та частково за рахунок обласного та місцевих бюджетів.

Останнім часом до Болградської районної державної адміністрації надходять чисельні звернення від мешканців району та клопотання від керівництва громад про аварійний стан доріг загального користування місцевого значення.

Завдяки сприянню Болградської районної державної адміністрації та Одеської ОДА у жовтні 2023 року з обласного бюджету було виділено 50,0 млн. грн. на проведення ремонтних робіт доріг, які потребують термінового забезпечення проїзного стану.

Днями розпочато ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення С-16-02-03 «Ярове – Лужанка – Рівне» протяжністю 14,2 км, та О-16-07-09 «Кубей-Василівка-Кам’янка» на ділянці між населеними пунктами Василівка та Калчева – протяжністю 11 км.

На початку листопада також почнуться ремонтні роботи на дорозі О-16-02-02 «Арциз – Виноградівка- Спаське» на ділянці «Виноградівка – Плоцьк» протяжністю 13 км для забезпечення транспортного сполучення з центром громади (м. Арциз).

Зазначені дороги перебувають в аварійному стані, покриття зруйноване, що обмежує рух автомобільного транспорту та несе загрозу життю та здоров’ю людей. Зазначеними ділянками здійснюється підвезення дітей до опорного закладу та забезпечення транспортного сполучення з центрами громад.

19 жовтня голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим, представниками підрядної організації та Василівським сільським головою Петром Бойчевим ознайомились з початком ремонтних робіт на ділянці дороги «Калчева – Василівка». Наразі проводиться влаштування вирівнювального шару дорожнього покриття. Керівник району надав свої пропозиції щодо проведення ремонтних робіт на окремих ділянках зазначеної дороги.

Болградська районна державна адміністрація контролюватиме хід ремонтних робіт, а також буде ініціювати проведення ремонту нових ділянок при наявності фінансування.

и ещё 4

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться