1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОЛІЦІЮ БОЛГРАДЩИНИ ОЧОЛИВ ПІДПОЛКОВНИК...

ПОЛІЦІЮ БОЛГРАДЩИНИ ОЧОЛИВ ПІДПОЛКОВНИК ПОЛІЦІЇ РОМАН МИХАЙЛОВ

Сьогодні, 23 жовтня, керівник поліції Одещини Іван Жук представив особовому складу нового начальника Болградського районного відділу поліції. 

Вітаючи новопризначеного керівника, Іван Жук побажав йому професійних успіхів і високих результатів у службовій діяльності, спрямованих на протидію злочинності. Він нагадав, що найвищим критерієм оцінки керівника є довіра підпорядкованих працівників та населення до нього. 

«Служити і захищати – це основне завдання кожного поліцейського. Це честь, гідність і небайдужість. Для нас головне – безпека і довіра громадян»,  – зазначив начальник ГУНП в Одеській області Іван Жук. 

Роман Михайлов подякував керівництву Головного управління поліції за довіру і надану честь очолити поліцію Болградського району та запевнив, що задачі, які ставляться керівництвом поліції, будуть максимально виконані: «Я маю достатньо досвіду, адже служу в правоохоронних органах вже 27 років. У першу чергу – спільно з особовим складом ми зробимо все необхідне, аби кожен громадянин почувався у безпеці». 

Довідково: Роман Михайлов в органах внутрішніх справ з 1996 року. Весь свій професійний шлях пройшов на різних посадах в оперативних підрозділах Донецької та Одеської областей.  До призначення на посаду начальника Болградського райвідділу поліції він обіймав посаду начальника відділення поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 ГУНП в Одеській області.

За інформацією ГУ НП в Одеській області