1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ  ПРИВІТАЛИ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ  ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Сьогодні з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери в залі засідань Болградської міської ради  відбулися урочисті заходи.

З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики, а основним завданням працівників соціального захисту стало надання допомоги всім хто її потребує, зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, втекли від війни в інші області нашої держави.

З професійним святом всіх, хто піклується про осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, ветеранів війни і праці, людей похилого віку, безробітних, малозабезпечених, багатодітних сімей, внутрішньо перемішених осіб, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали керівництво району та громади.

«В умовах широкомасштабної агресії соціальний захист Болградщини  став потужним чинником забезпечення стабільної життєдіяльності суспільства. Я вдячний  вам за щоденну виснажливу роботу, за здатність співпереживати й попри усе – допомогти. Вітаю вас з професійним святом. Миру нам! Разом до Перемоги!» – зазначив у своєму звернені до присутніх начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко.

З найкращими побажаннями до привітань приєднались голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, заступник Болградського міського голови Ганна Мунтянова та начальник відділу обслуговування громадян № 6 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Світлана Пельтек.

Кращих працівників сфери соціального захисту  було нагороджено Почесними грамотами Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Болградської РВА, Болградської районної та міської рад й Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

Артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради підготували свої номери, якими й привітали  працівників соціальної сфери.