1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ АГРАРІЇ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

ШАНОВНІ АГРАРІЇ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом, яке є воістину всенародним, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить добробут та достаток мешканців району.

Господарювати на землі – це не робота, не професія. Це стан душі і покликання. Лише людина, що закохана у свою землю, здатна присвятити своє життя цій нелегкій роботі, яка потребує повної самовіддачі щодня, в свята та в будні, будь-якої пори року.

Аграрний сектор економіки Болградського району тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя та добробуту її громадян. Поряд з професійною діяльністю, аграрії допомагають розвитку соціальної сфери та інфраструктури району, а також нашим захисникам, які боронять незалежність України.

Незважаючи на труднощі в умовах війни, українські сільгоспвиробники не лише боронять Батьківщину, але й самовіддано працюють на аграрному фронті, не маючи впевненості в тому, що наступного року можна буде продати врожай, ні в тому, що можна буде його зібрати.

Низький уклін вам за вашу самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а у серці кожного-щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!

Нехай обходять стороною природні стихії, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання, не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно оцінена!

Зі святом!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО