1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АГРАРІЇВ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ЗІ...

АГРАРІЇВ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Працівників галузі привітали начальник Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко та заступник начальника Болградської РВА Олександр Іорданов.

 Завдяки мужності, працелюбності й наполегливості Україна залишається житницею світу. Завдяки аграріям сьогодні ми маємо хліб на столі та якісні продукти. Доземний уклін за це кожному! Сердечне спасибі за ваші «золоті руки»,  любов до землі й велике терпіння.

 За сумлінну працю, відданість справі та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, кращих  працівників галузі було відзначено Почесними грамотами Болградської районної військової адміністрації.

Довідково. День працівників сільського господарства було встановлено згідно з Указом Президента №428/93 від 7 жовтня 1993 року. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.