1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У БОРОДІНСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: У БОРОДІНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З НАУКОВЦЯМИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСІТЕТУ

З ранку делегація від університету у складі 12 осіб, серед яких були професора, доценти, проректор та студенти, побували у Бородіне, де іх зустріли Іван Кюссе, голова Бородінської громади, начальники відділів Бородінської селищної ради.

З початку гостям зробили невеличку екскурсію у соціальному центрі та Центрі первинної медичної допомоги, а після обіду усі разом поїхали до с.Лісне, де у Будинку культури відбулась конференція з питань підготовки наукового обгрунтування інвестиційних проектів з питань розвитку твариництва, вирощування твердих сортів пшениці, вирощування столових та технічних сортів винограду і переработки, а також розвитку туризма.

Після цікавої та корисної конференції, гості побували у Ліснянському музеї, де їм зробив екскурсію місцевий історик-краєвед Констянтин Кравченко.

Наприкінці робочої зустрічі у Будинку культіри, (керівник Юрій Глигало), був представлен невеличкий, але дуже чудовий концерт в якому прийняли участь місцеві таланти. Члени делегації залишились задоволені усім побачиним у Бородінській громаді, гостинним прийомом та домовились про подальшу співпрацю.

За інформацією Бородінської селищної ради