1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Попри війну, сьогодні 21 листопада в Болградському районі відзначають День Гідності та Свободи – 10-ту річницю Революції Гідності.

Ця дата – вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Щодня український народ доводить, що Гідність і Свобода — це непорушні цінності.

На центральній площі міста Болград відбувся захід присвячений цій події. В ньому взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, керівники структурних підрозділів та громадськість. Присутні поклали квіти до Меморіалу Слави – пам’ятника учасникам бойових дій та вшанували пам’ять загиблим за незалежність України хвилиною мовчання.

В Болградській міській бібліотеці відбувся тематичний захід Година пам’яті – «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

Дякуємо кожному, хто зробив свій внесок у захист незалежності України. Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за наше вільне майбутнє.