1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ...

НОВИНИ ГРОМАД: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ ДЛЯ МАЛОМОБІЛЬНИХ ЖИТЕЛІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

28 листопада 2023 року, адміністратори ЦНАП Тарутинської селищної ради, у рамках роботи Пересувного віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП, провели прийом громадян з надання адміністративних послуг .

Під час роботи надано адміністративна послуга «Зняття із зареєстрованого місця проживання» для особи, яка досягла 80-річного віку та не може особисто відвідати ЦНАП.

Виїзні прийоми продовжуються і надалі для:

осіб, які досягли 80-річного віку;

осіб з інвалідністю 1 групи;

осіб, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у т.ч. перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах селища.

Як скористатися послугою?

Крок 1. Представник людини, яка потребує отримати адміністративну послугу, звертається до Центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради за адресою: смт Тарутине, вул. Центральна, 122 (ІІ поверх). Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.

Крок 2. Адмінстратор ЦНАП надає консультацію, перевіряє документи, формує заяву на отримання послуги.

Крок 3. Якщо всі документи в порядку, суб’єкт звернення оплачує послугу (якщо послуга платна і передбачає стягнення адміністративного збору!!!!)

Крок 4. Адміністратор ЦНАП узгоджує дату та час виїзного прийому, уточнює адресу заявника, виїжджає за місцем проживання клієнта з “Мобільним кейсом” та надає адміністративну послугу.

З переліком адміністративних послуг, які надаються на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області, які надаються можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради за посиланням:

https://www.tarutyne-sr.gov.ua/…/rishennia-35-sesii/….

Можливість отримати послуги ЦНАП удома діє на постійній основі.

Якщо ви знаєте жителів нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, і вони належать до цих категорій, звертайтесь до ЦНАПу.

Не будьте байдужими! Разом ми зможемо зробити кращим життя людей!

Телефон для довідок ЦНАП: 0988409841;

електронна пошта : tarutino_tsnap@ukr.net

За інформацією Тарутинської селищної ради