1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ТА ВЕТЕРАНИ...

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ТА ВЕТЕРАНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Найщиріші вітання усім, хто мужньо захищає суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, вибиваючи окупанта з вільної землі українського народу. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Десятий рік триває війна з росією. І вже другий рік – жорстока битва за кожен метр української землі, за мир, свободу і Незалежність України! На землі, в повітрі, на морі – ви завжди готові захищати найголовніші цінності – людські життя і Україну!

Від усього Болградського району низький уклін вам — за те, що тримаєте фронт, звільняєте міста і села від агресора. За те, що ми живі!

Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про Героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну. Болградський район втратив 89 своїх Героїв. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги та допомоги.

У цей святковий день зичу Вам незламної волі. На вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо. Міцного вам здоров’я, добробуту та родинного затишку!

Хай Господь Бог допомагає Вам та Вашим родинам, щастя та Божої милості всім Вам!

Слава Україні! Героям Слава!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО