1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ, ПРАЦІВНИКИ ТА...

ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ, ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем місцевого самоврядування! В умовах воєнного стану, сьогодення органів місцевого самоврядування дуже напружене, переповнене турбот про підвищення життєвого рівня їх мешканців та внутрішньо переміщених осіб, наповнення місцевих бюджетів, належного і ефективного утримання об’єктів соціальної та культурної сфери, а також надання допомоги ЗСУ. На ваших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, вирішення життєвих проблем мешканців громади.

Місцева влада – перша і найближча до людей інстанція. Саме від злагодженості та професійності місцевого керівника, його відповідальності в значній мірі залежить рівень життя громадян.

Висловлюю подяку всім представникам місцевого самоврядування Болградського району, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Із вдячністю хочеться відмітити працю всіх депутатів, які є активними на засіданнях сесій та постійних комісій, розсудливо і мудро приймають рішення, дають рекомендації, виходячи з власного життєвого та професійного досвіду.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаю усім вам миру, міцного здоров’я, успіхів та творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення у територіальних громадах, невичерпного джерела енергії у справі служіння інтересам територіальних громад сіл, селищ та міст рідного краю! Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Слава Україні!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО