1. /
  2. Новини
  3. /
  4.  НОВИНИ ГРОМАД: НОВІ ПЕРЕМОГИ...

 НОВИНИ ГРОМАД: НОВІ ПЕРЕМОГИ ВИХОВАНЦІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ДЮСШ

В останні дні листопада 2023 року у місті Чернівці відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 13 років. На килимі змагались близько шестисот спортсменів та спортсменок зі всіх регіонів України. Тарутинську спортивну школу на Чемпіонаті представляли Даниїл Шарков, Єгор Радолов, Микита Казанжи и Сергій Руснак. У ході напруженої боротьби із суперниками вихованці Тарутинської ДЮСШ, не дивлячись на свій юний вік, продемонстрували гарний рівень підготовки. Краще за всіх виступив Даниїл Шарков, який став бронзовим призером України.

2-3 грудня 2023 року у м. Львів завершився Чемпіонат з вільної боротьби серед юнаків 2007-2009 р.н. та юніорів 2004-2006 р.н. У поєдинках за призові місця прийняли участь140 спортсменів. Збірна команда Одеської області завоювала десять призових місць. Серед переможців – вихованець Тарутинської ДЮСШ Шарков Євген, який посів І місце у ваговій категорії 45 кг.

9 грудня 2023 року у місті Кагул, Республіка Молдова проходив міжнародний турнір з вільної боротьби «Pro-Team Cup». У турнірі брали участь збірні України, Словаччини, Греції, Туреччини, Молдови, Румунії, Болгарії. Четверо вихованців Тарутинської ДЮСШ гідно представили Україну на цих змаганнях, двоє з них посіли призові місця. Руснак Сергій (31 кг) зайняв І місце, Радолов Єгор (37 кг) посів ІІІ місце.

Юні спортсмени Тарутинщини беруть активну участь в змаганнях усіх рівнів не тільки з вільної боротьби, а й з боксу. На вихідних завершився турнір найсильніших боксерів України пам’яті Андрія Федчука, який відбувся в м.Коломия. На цьому турнірі достойно виступив вихованець секції боксу Тарутинскої ДЮСШ Мельник Олександр (тренер Попов А. В.), він зайняв почесне друге місце.

Дякуємо спортсменам та тренерам за щоденну кропітку працю, що дає такі результати. Окрема подяка батькам спортсменів, які завжди підтримують дітей.

Пишаємось юними спортсменами та бажаємо нових яскравих перемог!

За інформацією Тарутинської селищної ради