1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

15 грудня, у місті Львові, під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулось засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Від Болградського району у засіданні взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з заступниками, головою Болградської районної ради та головами територіальних громад району.

В рамках засідання учасники обговорили наступні питання:

– Звіт за результатами виконання рішень Конгресу, засідань Президії Конгресу та засідань членів Конгресу від областей, що відбулися у 2023 році;

– Обговорення найактуальніших питань, визначених членами Конгресу від регіонів;

– Програми прикордонного співробітництва Interreg Next на період 2021-2027 років: основні цілі та пріоритети, можливості для регіонів, посилення регіонального розвитку та прикордонного співробітництва в контексті інтеграції до ЄС;

– Стан реабілітації та перспективи державних програм підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок російської агресії.

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України вже став ефективною платформою для відкритого діалогу у пошуку рішень важливих для країни питань.

Довідково. Конгрес утворено 25 лютого 2021 року. В основі його роботи – завдання Президента України із налагодження тісної взаємодії центральних органів державної влади з органами місцевого самоврядування для напрацювання узгоджених рішень з метою підвищення якості життя людей в усіх регіонах держави.

и ещё 12

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

1616