1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Сьогодні заступник  начальника Болградської РВА Олександр Іорданов взяв участь у засіданні сесії Болградської районної ради VIII скликання.

До порядку денного було включено 7 питань, які попередньо були детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій районної ради.

Депутатами під час засідання були внесені зміни до рішення районної ради від 17 грудня 2020 року № 11-УПІ «Про затвердження складу постійних комісій Болградської районної ради Одеської області».

Під час засідання сесії було затверджено структуру та чисельність виконавчого апарату Болградської районної ради Одеської області.

Підтримано та затверджено план роботи Болградської районної ради на 2024 рік.Начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Болградської районної державної (військової)

адміністрації Сергій ЗАБУГА доповів про хід виконання програми цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки Болградського району на 2022-2023 роки.

Про підсумки виконання програми розвитку агропромислового комплексу Болградського району на 2021-2023 роки доповіланачальник відділу економіки та агропромислового розвитку Болградської районної державної (військової) адміністрації Світлана Вербанова.

За підсумками злагодженої роботи депутати опрацювали депутатські запити депутатів районної ради та прийняли ряд інших рішень.