1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ...

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ РАЙОНУ

Щиро вітаю Вас з нагоди вашого професійного свята – Дня енергетика. Від вашої праці залежать не лише добробут жителів району, стабільна робота підприємств та установ, але й енергетична безпека держави. Ви ремонтуєте об’єкти критичної інфраструктури в найскладніших умовах та у такий важкий для країни час. Знівечені електричні мережі та обладнання Ви збираєте по частинах, немов хірурги, які оперують важкого пораненого.

З першого дня російської агресії, бригади енергетиків самовіддано працюють, щоб у найкоротші терміни повернути світло до будинків мешканців.

Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе в собі особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок. Ви завжди знаходите, навіть у безвихідній ситуації, рішення і повертаєте світло до знеструмлених внаслідок бойових дій домівок земляків.

Дякуємо вам за відданість справі. Бажаємо вам безаварійної роботи, стабільної напруги в електромережах, невичерпної життєвої енергії, благополуччя, миру й добра!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО