1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ЩОДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ...

ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ЩОДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВПО ЗНАХОДЯТЬСЯ В НАЙВИЩОМУ ПРІОРИТЕТІ У РОБОТІ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

  • Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Особи, зацікавлені в пошуку роботи, можуть здійснювати її самостійний пошук або оформити підписку на вакансії через чат-боти у Telegram та Viber, але, слід пам’ятати, що звернення до служби зайнятості може значно прискорити процес працевлаштування, оскільки часто фахівці служби здійснюють підбір кандидатів під конкретні замовлення роботодавців, зокрема – з організацією професійної підготовки безробітних безпосередньо на майбутньому робочому місці.

Роботодавці також можуть звернутись до Центру зайнятості та отримати компенсації за працевлаштування внутрішніх переселенців.

  • Такою нагодою скористались декілька підприємців Болградської територіальної громади, які працевлаштували зареєстрованих безробітних з числа ВПО. Роботодавцями були подані заяви згідно Постанови КМУ від 8 вересня 2015 р. № 696.
  • Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з роботодавцями та нагадуємо, що більш детальну інформацію щодо компенсацій за працевлаштування окремих категорій безробітних можна отримати у Болградській філії ООЦЗ, за адресою: м.Болград, вул. Болгарських ополченців,34, або за номером телефону (048) 230-12-63.

За інформацією Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості