1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРОВЕДЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ ОБГОВОРИЛИ...

ПРОВЕДЕННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ ОБГОВОРИЛИ В АРЦИЗЬКІЙ ТА ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДАХ

 Сьогодні голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з т.в.о. начальника Болградського РТЦК та СП Анатолієм Кушніром провели наради в Арцизькій та Тарутинській громадах з питань забезпечення проведення мобілізаційних заходів у 2024 році  на території Болградського  району.

У заході взяли участь голови та старости Арцизької, Теплицької. Павлівської, Бородінської та Тарутинської громад.

Під час наради було обговорено питання виконання планових завдань щодо призову військовозобов’язаних та мобілізації транспортних засобів, техніки у 2024 рік, злагодженої роботи Болградського ТЦК та СП з керівниками органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій Болградського району.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко та т.в.о. начальника Болградського РТЦК та СП Анатолій Кушнір наголосили на  важливості своєчасного та в установленому порядку, оповіщення та супроводження громадян до Болградського районного ТЦК та СП та його відділів, проведення роботи з інформаційно- агітаційної кампанії з дотримання громадянами України правил військового обліку та добровільного залучення до виконання військового обов’язку та взаємодії з Болградським районним ТЦК та СП та його відділів.