1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА РВА ПРОДОВЖУЄ КОНТРОЛЮВАТИ...

БОЛГРАДСЬКА РВА ПРОДОВЖУЄ КОНТРОЛЮВАТИ ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ ГРОМАД

З метою попередження неефективного використання бюджетних коштів голова Болградської районної державної (військової) адміністрації  Михайло Шарафаненко провів робочу нараду з питань раціонального використання бюджетних коштів в громадах Болградського району у 2024 році. В нараді взяли участь перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов та начальник відділу фінансів Болградської РВА  Павло Синельников.

Голова Болградської РВА підкреслив, що в умовах воєнного стану питання раціонального та ефективного використання бюджетних коштів особливо актуальне, тому відповідні структурні підрозділи райдержадміністрації постійно контролюють проведення закупівель не першочергових витрат громадами району. Мешканці району  повинні знати, куди і для чого спрямовуються кошти місцевих бюджетів. Не може бути інакше, а особливо в умовах воєнного стану.

Під час наради присутні розглянули звернення громад на отримання погодження для проведення тендерних закупівель відповідних послуг та товарів.

За результатами розгляду відповідна інформація буде направлена до Одеської ОДА для погодження витрат та надання дозволу на проведення відповідних тендерних закупівель.

Після чого на адресу громад будуть надіслані відповідні листи  щодо необхідності та доцільності проведення зазначених закупівель.

По завершенні голова Болградської РВА надав ряд відповідних доручень заступникам та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА  щодо подальшого проведення контролю публічних закупівель територіальними громадами.