1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ...

КЕРІВНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У НАРАДІ З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ТА СТІЙКОСТІ ОБ’ЄКТІВ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ОБЛАСТІ

Сьогодні під головуванням в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Олександра Харлова в режимі відеоконференції відбулось  засідання робочої групи з питань забезпечення безпеки та стійкості об’єктів критичної інфраструктури Одеської області.

Від Болградського району у засіданні взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко,  заступник начальника Болградського районного відділу поліції Сергій Ряпов, начальник відділення забезпечення  Болградського районного ТЦК та СП Едуард  Урумов, начальник Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Борис Міхальчан, начальник відділу  інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА  Аркадій Радулов.

Учасники наради розглянули заплановані заходи з підвищення рівня захисту об’єктів критичної інфраструктури на 2024 рік.

Під час наради було обговорено забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури в районах Одещини, підвищення стійкості територіальних громад до кризових ситуацій.

За результатами наради голова Болградської РВА надав доручення керівникам відповідних відомств та головам громад щодо посилення безпекових заходів соціально значущих об’єктів.