1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОСОБОВОМУ СКЛАДУ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ...

ОСОБОВОМУ СКЛАДУ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ №2 БОЛГРАДСЬКОГО РВП ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА

Сьогодні керівник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов представив особовому складу відділення поліції №2 Болградського РВП нового т.в.о. начальника – майора поліції Віталія Чолака. До цього він обіймав керівні посади у ГУ НП в Одеській області.

«Віталій Чолак має великий досвід роботи на керівних посадах, добре розуміється на вимогах та пріоритетах керівництва НПУ та ГУНП. Тому впевнений, що він швидко організує ефективну роботу у ввіреному йому підрозділі», – зазначив т.в.о. начальника Болградського РВП ГУНП в Одеській області підполковник поліції Роман Михайлов.

Зі свого боку Віталій Чолак запевнив у готовності виконувати поставлені завдання щодо протидії злочинності на ввіреній території обслуговування та докласти всіх зусиль задля підтримання стабільної обстановки, забезпечення прав і свобод громадян. А також звернув увагу особового складу на дотримання дисципліни та законності як на службі, так і в побуті.

Новопризначеному керівнику побажали успішно виконувати службові завдання, працювати задля безпеки i спокою громадян, а також ефективно взаємодіяти із громадськістю та підвищувати рівень довіри населення до поліції.

За інформацією відділення поліції №2 Болградського РВП