1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВЗАЄМОДІЮ МІЖ ОРГАНАМИ УПРАВЛІННЯ...

ВЗАЄМОДІЮ МІЖ ОРГАНАМИ УПРАВЛІННЯ І СИЛАМИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС РОБОЧОЇ НАРАДИ ОДЕСЬКОЇ ОВА

01 травня 2024 року, перший заступник голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом спільно з заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА, представниками ДСНС, поліції, Держпродспоживслужби взяли участь в робочій нараді Одеської ОВА щодо організації взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту територіальної підсистеми ЄДСЦЗ під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

У навчальній нараді взяв участь заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Антон Шалигайло.

Метою наради стало підвищення рівня знань та вдосконалення навичок керівного складу органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми ЄДСЦЗ та її ланок щодо організації взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту.

Під час заходу присутні обговорили проблемні питання з виконання завдань в умовах ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та опрацювали шляхи їх вирішення й життєзабезпечення постраждалих.

Проводились практичні заходи з відпрацювання питань реагування на надзвичайні ситуації, повʼязані з аваріями на обʼєктах енергетики, водо-, газопостачання, а також аварій, повʼязаних з катастрофічними затопленнями.