1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОВОРИТИ НА СКЛАДНІ ТЕМИ...

ГОВОРИТИ НА СКЛАДНІ ТЕМИ З ДІТЬМИ – ЗАВДАННЯ ІЗ *ЗІРОЧКОЮ. СЛУХАТИ ДОРОСЛИХ НЕ ЗАВЖДИ ЦІКАВО, А ОТ КНИЖКОВИХ ЧИ МУЛЬТИПЛІКАЦІЙНИХ ПЕРСОНАЖІВ – ЗОВСІМ ІНША СПРАВА. ПРАВДА Ж

Тому не дивно, що герої патріотичного дитячого анімаційного проєкту «Україна. Нескорені міста. Правдива історія» чудово справляються зі своїм завданням, розповідаючи про культурну спадщину та історію держави. А відтепер мультсеріал став доступним глядачам з порушеннями слуху – за підтримки ГО Безбар’єрність він перекладений жестовою мовою

Мультфільм призначений для дітей віком від 6 до 12 років. У 5-хвилинних епізодах головні персонажі мандрують українськими містами, які постраждали внаслідок війни, розповідають про їхню історію та показують наслідки заподіяної шкоди, звісно, уникаючи чутливих зображень. А використання 2D-анімації пом’якшує сприйняття та навіть має терапевтичний ефект, що особливо важливо у контенті для дитячої аудиторії.

Серіал доступний до перегляду жестовою мовою на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, а також в YouTube – за сприяння телеканалу ПЛЮСПЛЮС і 1+1 media, що є учасником спільноти «Бізнес без бар’єрів» (https://bit.ly/4axos31)

«Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, об’єднаних навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree