1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: УЧЕНИЦІ РІВНЕНСЬКОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: УЧЕНИЦІ РІВНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОСІЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ВІДКРИТОМУ КОНКУРСІ ЧИТЦІВ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

З 9 березня по 25 травня проходив ХХХ Всеукраїнський відкритий конкурс читців імені Тараса Шевченка, присвячений 210-й річниці від Дня його народження.

24 – 25 травня у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв відбувся 2-й – відбірковий тур і церемонія нагородження учасників.

Конкурс проходив у змішаному форматі і цьогоріч в ньому взяло участь 520 учасників з різних куточків України та з-за кордону.

Організатор конкурсу – Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Інститут сучасного мистецтва, кафедра вокального мистецтва та кафедра режисури та акторської майстерності імені народної артистки України Лариси Хоролець.

Серед учасників Всеукраїнського конкурсу – учениці Рівненського ліцею Тарутинської громади: Дюльгерогло Дарина (4 клас) та Топал Алла (10 клас), які посіли призові місця: Дарина – І місце, Алла-ІІ місце.

Вітаємо наших талановитих дівчат та їх вчителів із заслуженою перемогою! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та розвиватися. Успіхів вам, натхнення та творчості!

За інформацією Тарутинської селищної ради