1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В МІЖНАРОДНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ БУЛА ОРГАНІЗОВАНА ЗАХОПЛЮЮЧА ЕКСКУРСІЯ МІСТОМ

В міжнародний день захисту дітей для дітей пільгових категорій Арцизької громади була організована екскурсія містом спільно із Служба у справах дітей Арцизької міської ради.

Славетний курган, неймовірний кінний двір, садиба Анатолія Колосова, краєзнавчий музей КЗ “Арцизький історико- краєзнавчий музей” поглинули майже 3 години часу, але діти не хотіли розходитися.

Почнемо послідовно. Неймовірні краєвиди кургану, безкрайнє небо, чарівне місто як на долоні створили необхідний настрій дітям, а розповіді про кургани заінтригували.

Кінний двір зустрів нас яскравими барвами і красою навкруги. Саме тут- воля і роздолля, свіжий подих бессарабського степу і відчуття повної свободи. І до того ж на дітей чекав сюрприз: їх приїхали привітати зі святом керівниця ювенальної превенції Лілія Урсатій та поліцейський офіцер громади Сергій Жаркіх

Анатолій Колосов чекав на дітей із святковим тортом, розповідав про рідкісні рослини свого саду і в очах дітей було захоплення і неприкритий подив тою казкою, яка навкруги.

Контактний музей і можливість погратися в літній період в ігровій частині закладу здалося дітям спочатку неправдою . А подаровані солодощі зробили цей день для них найсмачнішим!

За інформацією Арцизької міської ради