1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ...

АРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ КОНСУЛЬТАТИВНИХ ПУНКТІВ ЦИВІЛЬНОГ ЗАХИСТУ

Сьогодні під головуванням першого заступника голови Одеської облдержадміністрації Олександра Харлова за участю працівників ДСНС України в онлайн режимі відбулась робоча нарада з функціонування консультаційних пунктів в громадах району із надання населенню за місцем проживання інформації з питань цивільного захисту.

Від Болградського району у нараді взяли участь перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан, начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Сергій Забуга та представники громад.

В Болградському районі в усіх громадах створені та функціонують консультаційні пункти.

Під час наради присутнім представники ДСНС України надали інформаційно-методичну підтримку та допомогу по функціонуванню консультаційних пунктів із надання населенню за місцем проживання інформації з питань цивільного захисту.

Зокрема, було зазначено, що необхідно здійснювати просвітницько-інформаційну роботу через розповсюдження рекомендацій, буклетів, пам’яток серед непрацюючого населення щодо питань захисту, вчасних і правильних дій у надзвичайних ситуаціях, при пожежах та інших небезпечних подіях.