1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИЦТВО БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ПРОДОВЖУЄ...

КЕРІВНИЦТВО БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ В НАПРЯМКУ АНАЛІЗУ БЮДЖЕТНИХ ВИТРАТ НА ПРЕДМЕТ ЇХ ДОЦІЛЬНОСТІ

В межах діяльності обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» публічні закупівлі, які  проводяться в громадах відслідковуються Болградською РВА. Так, з 05 по 12 червня на електронній платформі Prozorro перебувають 13 тендерних закупівлі та дві пропозиції від територіальних громад Болградського району на суму понад 3304 тис. грн.

Сьогодні, голова Болградської районної державної (військової) адміністрації  Михайло Шарафаненко спільно з  першим заступником голови Болградської РВА Валерієм Єребаканом та начальником відділу фінансів Болградської РВА  Павлом Синельниковим  провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

За звітний період орган фінансового контролю Болградської РВА промоніторив  процедури закупівель в Арцизькій, Болградській, Кубейській, Тарутинській та Теплицькій громадах.

Під час наради присутні розглянули заявки громад району на доцільність проведення деяких публічних закупівель та  прямі договори.

Предметом закупок стали послуги зі збирання та перевезення побутових відходів, з технічного нагляду за виконанням будівельних робіт, з електромонтажних робіт, закупівля продуктів харчування, паливних матеріалів, будівельних матеріалів та медійного обладнання для закладів освіти.

Проаналізувавши спрямування фінансового ресурсу, учасники наради рекомендували деяким головам громад розглядати доцільності закупівель, які вони проводять. По завершенні голова Болградської РВА надав ряд відповідних доручень заступникам та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА  щодо надання громадам роз’яснень по проведенню  публічних закупівель