1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД:В БОЛГРАДІ СТАРТУВАВ...

НОВИНИ ГРОМАД:В БОЛГРАДІ СТАРТУВАВ VIII СЕЗОН ЛІТНІХ ІГОР З ДВОРОВОГО ВОЛЕЙБОЛУ

У минулу суботу на спортивному майданчику опорного закладу «Болградський ліцей» відбулось відкриття літнього сезону змагань з дворового волейболу – вже восьмого за рахунком, в рамках якого впродовж суботи та неділі пройшли перші змагання.

У цьому році учасниками турніру стали шість команд. А саме: «Містечко», яка перейменувалась в «Нестримні», «Черемушки», «Міськрада», «Моноліт» та дебютували ще дві молодіжні команди – «Містечко-2» та команда учнів Болградського ліцею №2 “Молодь”.

Від Болградського міського голови Сергія Димитрієва, головного ініціатора цього виду змагань в Болграді, учасників привітала секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, вона ж – постійний гравець команди «Міськрада».

Треба зазначити, що за турніром з дворового волейболу скучили не лише команди, а й вболівальники, яких зібралося чимало. Адже змагання дійсно вийшли захопливими та яскравими.

Перші зустрічі закінчилися наступними результатами:

І місце – «Нестримні» («Містечко»);

II місце – «Черемушки»;

III місце – «Міськрада»;

IV місце – «Моноліт»;

V місце – “Містечко-2”;

VI місце – «Молодь».

Однак це ще не остаточні підсумки VIII сезону літніх ігор з дворового волейболу. Адже вони будуть проходити вихідними ще декілька тижнів на різних спортмайданчиках Болграду. То ж у команд, що не увійшли в трійку, є ще змога взяти реванш.

Додамо, що турнір з дворового волейболу, започаткований вісім років тому, лише набирає більшої популярності, та пройде вже не тільки в Болграді, а й в селах Болградської громади.

За інформацією Болградської міської ради