1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА ОДНОМУ З НАЙЗАВАНТАЖЕНІШИХ...

НА ОДНОМУ З НАЙЗАВАНТАЖЕНІШИХ КПП ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ “РЕНІ – ДЖЮРДЖЮЛЕШТЬ” ЗАВЕРШЕНО РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ

ℹ️ КПП «Рені – Джюрджюлешть – один із ключових пунктів пропуску всього південного регіону України, через який проходить близько 150 вантажівок експортної та імпортної продукції на добу.

Нагадаємо, що менше року пройшло, після ухвалення рішення Кабміном, про передачу 9 КПП на баланс Державного агентства відновлення, в тому числі і «Рені – Джюрджюлешти». Роботи з поточного ремонту пункту пропуску було розпочато одразу:

відновлено очисні споруди та системи водозабезпечення;

відремонтовано громадські вбиральні, адміністративні приміщення;

виконано роботи з благоустрою території, в тому числі було завершено нанесення дорожньої розмітки на контрольно-пропускному пункті.

🚦 Дорожня розмітка – найпростіший та водночас ефективний засіб організації дорожнього руху, а її належний стан — головна складова безпеки дорожнього руху для всіх учасників руху. Особливо це стосується на контрольно-пропускних пунктів, де завдяки дорожній розмітки весь транспортний потік розподіляється на відповідні віконця для проходження контролю.

Загалом, це перші ремонті роботи з моменту початку функціонування КПП.

🇺🇦🇲🇩 Завдяки виконаним заходам з поточного ремонту та цього пункту пропуску запрацював спільний контроль, завдяки якому зменшилась кількість зупинок автотранспорту на контрольні процедури під час перетину КПП, та збільшиться фактична пропускна здатність.

Наступний етап робіт – реконструкція пункту пропуску «Рені – Джюрджюлешти» спільно з МОМ.