1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ...

КЕРІВНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ З СІЛЬГОСПВИРОБНИКАМИ КРИНИЧНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Вчора голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації взяв участь у круглому столі в Криничненській громаді

Круглий стіл відбувся з Криничненським сільським головою Степаном Веліковим, фахівцями сільської ради та сільгоспвиробниками громади, на яку був запрошений керівник Болградського міжрайонного управління водного господарства Михайло Балєв.

Під час засідання присутні обговорили питання сплати місцевих податків та зборів підприємствами громади до місцевого бюджету, а також деякі питання врегулювання земельних відносин.

Очільник району зауважив про те, що задля вирішення зазначених питань має бути вироблений алгоритм дій згідного чинного законодавства.

Також була обговорена тема меліорації, про що звернув увагу присутніх керівник Болградського міжрайонного управління водного господарства Михайло Балєв. Він зазначив, що особливо зараз, коли панує спека, сільське та фермерське господарство потребує великої уваги. В умовах екстремальних температурних показників та дефіциту опадів зрошення стає ключовим фактором збереження врожаю на півдні України.

По завершенні наради представникам та сільгоспвиробникам Криничненської громади були надані рекомендації щодо доопрацювання зазначених питань із фахівцями громади та керівниками структурних підрозділів Болградської РВА.